Martin Fučovič

Haos na teniskom meču: Vrišti kao kučka

 • Izvor: Agencije
 • 24.05.2023. 10:11

Srpski teniser Novak Đoković bio je vrlo nervozan prošle nedjelje zbog ponašanja Kamerona Norija, koji je "u nevrijeme" tražio medicinski tajm-aut i bio vrlo provokativno nastrojen čitav meč, dok se sada nešto slično dogodilo i Martonu Fučoviču.

Teniser iz Mađarske naljutio se na Sebastijana Baeza iz Argentine koji nije prestajao da priča tokom njihovog meča, a Fučovič je uvidio sličnosti sa onime što se dogodilo Đokoviću.

"Koliko imaš godina? 12?", dobacivao je Fučović dok je prolazio pored Baeza na "promjeni" i iznenadio Argentinca:

"Ne, imam 22 godine".

"Ponašaš se kao da imaš 12...", rekao je Fučovič i potom započeo monolog koji je slušao glavni sudija i u jednom trenutku odlučio i da se umiješa.

"Ovi je**ni mladi dvadesetogodišnjici... Nije on jedini, igraju nepošteno. Viče vamos za svaki poen koji promašim, vrišti kao kučka. Isto je bilo i prošle nedjelje protiv Norija, dozvoljeno im je da rade ovakve stvari", rekao je Fučovič, dok ga je sudija ubjeđivao da razumije njegovu frustraciju i da će rado razgovarati sa njim na ovu temu, ali ne smije da se na takav način obraća svom rivalu i da ga naziva pogrdnim imenima.

Inače, Baez je na kraju pobijedio Fučoviča u Lionu (6:4, 7:6), a mađarski teniser nije ni blizu starog nivoa koji je prikazivao prije dvije godine kada je blistao na Vimbldonu i "izazivao" Novaka Đokovića u četvrtfinalu.

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.