Шпански тенисер

Карлос Алкараз пропушта мастерс у Риму

 • 03.05.2024. 16:13

Карлос Алкараз прескочиће мастерс у Риму који је планирано да се игра наредне седмице.

Шпански тенисер је данас изјавио да неће играти на наредном турниру због проблема са повредом руке. Он је нагласио да је болове осјећао и током прошлог турнира у Мадриду.

„Нелагоду у руци сам осјећао и након играња у Мадриду. Одлучио сам се за љекарске прегледе који су показали да је ријеч о едему мишића. То је заправо посљедица моје задње повреде која очито није до краја санирана. Због тога нажалост нећу моћи да играм у Риму. Потребан ми је одмор да бих се опоравио и могао да играм 100 одсто без болова у будућности“, истакао је Алкараз.

Шпанац је прије два дана поражен у четвртфиналу мастерса у Мадриду, те није успио да одбрани титулу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска