Аустралијски тенисер

Кирјос о Федереру: Џаба милиони, он је циција!

 • Извор: Мондо.ба
 • 25.01.2024. 12:18

Роџер Федерер је само од тениских турнира у каријери зарадио преко 130 милиона долара. Ту се не рачунају спонзорски уговори, рекламе, маркетинг и све што је зарадио ван терена. Упркос стотинама милиона које има на свом банковном рачуну новац је уштедио на Нику Кирјосу. Како и зашто? Открио је то Аустралијанац.

Позвао је Роџер Ника да дође код њега у Швајцарску на двије нед‌јеље и да заједно тренирају. Очекивао је он да ће то да буде нека врста луксузног одмора са тренингом, да ће можда бити у његовој вили од осам милиона долара или у неком од врхунских хотела. Умјесто свега тога дочекало га је изненађење и хотел од три звјездице. Испричао је све то аустралијски ас који не игра на првом гренд слему сезоне, већ се налази у улози коментатора за "Еуроспорт".

"Тренирао сам са Роџером, занимало ме баш како је тренирао, шта је радио. Правио је сам своје вјежбе, радио је на слајсу доста. Мислио сам да он нема на чему да ради, то је Федерер, али сам онда видио како то ради тамо. Тамо је најбоља храна у тим клубовима у Швајцарском, стари европски клубови, шпагете болоњезе... Позвао ме је на тренинг на почетку моје каријере, очекивао сам хотел од пет звјездица, умјесто тога био сам у хотелу са три звјездице. Поздрав Роџ, поздрав", рекао је Кирјос.

Причао је све то кроз осмијех, али дефинитивно не заборавља те моменте. "Интернет је био слаб, нисам могао да спавам, онда сам тренирао са њим по три-четири сата дан касније", закључио је Кирјос.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска