Hit fotografije

Mladost, ludost: Pogledajte kako su nekada izgledali Novak i Ana Ivanović

  • Izvor: Kurir
  • 10.06.2022.21:49

Kada su započinjali profesionalne karijere, Novak Đoković i Ana Ivanović su bili članovi teniskog kluba Partizan.

Kako su tada važili za velike nade svjetskog tenisa, a starosna razlika između iznosi tek šest mjeseci, prirodno je da su dosta vremena provodili zajedno i da su već tada razvili veliko prijateljstvo.

Ovih dana, na društvenim mrežama je aktuelna fotografija od prije 17 godina na kojoj se nalaze njih dvoje.


Oboje su tada imali 18 godina, a fotografija može da se pronađe na zvaničnom sajtu Novaka Đoković.

Foto galerija tog sajta pravo je blago i u njoj se nalaze neke fantastične slike iz mladosti najboljeg tenisera svijeta.

Prilično smo sigurni da se ne sjećate nekih Novakovih ranijih izdanja, kao na primjer ovog:

A, možda se sjećate priče o farbanju kose?

Evo kako je Đoković izgledao kada je pokušao da impresionira planetu na svom prvom meču na grend slemu.

Bilo je to 2005. godine kada se kvalifikao na Australijan open. Pred meč protiv Marata Safina je bio kod frizerke koja ga je nagovorila da mu ofarba prednji dio kose.

- Sjećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš nešto specijalno za večeras?“. Upitao sam je „Šta predlažeš?“ Rekla mi je „Možda bi trebalo da ti obojimo prednji dio“. Nikada to nisam uradio u životu i rekao sam „Zašto da ne“. Imao sam 17,18 godina, pa rekoh ako već izlazim na veliku scenu, uradiću to sa stilom - počeo je Novak i potom dodao da majka Dijana nije bila oduševljena kako je izgledao:

- Nije bila veoma zadovoljna da vidi to, nismo imali sjajan razgovor kasnije o tome. Ali smijali smo se poslije tome, djeluje kao da je godinama daleko. Prošlo je 16 godina od prvog meča na centralnom terenu, bila je ovo sjajna vožnja - pričao je Đoković.