ATV

Најбољи тенисер свијета

Шта је Ђоковић зарадио побједом против Алкараза

  • Извор: Телеграф
  • 19.11.2023. 09:37

Велики Новак Ђоковић савладао је Карлоса Алкараза и пласирао се у финале Завршног мастерса у Торину, гдје га чека Јаник Синер у својеврсној "репризи" меча из групне фазе такмичења који је припао Италијану.

Ноле је данас био бољи од Карлитоса у два сета и тако је јасно ставио на знање свима да је дошао у Италију да се избори за седму титулу и тако уђе у историју као једини којем је то пошло од руке.

А Ноле је уз нову побједу стигао до нових бодова на АТП листи. Пласманом у финале зарадио је додатних 400 бодова, па је тако његова сума на овом турниру сада "подигнута" на 800 и имаће минимално 10.745 бодова наредног понедјељка.

Уз то, Ђоковић се може радовати новом бонусу на рачуну.

Невјероватни Ђоковић у финалу Завршног мастерса!

Невјероватни Ђоковић у финалу Завршног мастерса!

Новак је за само учешће на турниру добио 325.500 долара, а за двије побједе у групној фази такмичења добио је још 780.000 америчких новчаница.

Побједа у полуфиналу Новаку је донијела нових 1.105.000 америчких долара, тако да је за сада свеукупно у италијанском граду зарадио 2.210.500 долара.

Наравно, та бројка би могла да буде још већа, ако Ђоковић буде славио у финалу, што се сви надамо...

Кирјос: Ђоковић је ванземаљац

Кирјос: Ђоковић је ванземаљац


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм