Mirza Đurđević

Tragedija u Crnoj Gori: Preminuo mladi fudbaler

  • 27.11.2021.09:08

Fudbalska Crna Gora tuguje, i ne samo fudbalska, jer je od posljedica saobraćajne nesreće preminuo 21-godišnji fudbaler Mirza Đurđević.

Nosio je dres prvoligaša Jezera, odakle je ljetos stigao iz Petrovca, gdje je proveo tri prethodne sezone. Nastupao je u mlađim kategorijama Budućnosti, a igrao je i za Otrant-Olimpik iz Ulcinja.

Ukupno je na terenima Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige odigrao 63 meča – bio je tako mlad, a tako zapažen prvoligaški fudbaler.

Njegovi klubovi, njegovi saigrači – bivši i sadašnji, ali i veliki broj fudbalera, trenera, sportskih radnika, navijača, molili su se juče i danas preko društvenih mreža za Mirzin život nakon saobraćajne nesreće koju je doživio u četvrtak u jutranjim satima u mjestu Sjerogošte, nadomak Kolašina.

Ljekari su se više od 24 sata borili za njegov život, vijesti koje su stizale – nisu slutile na dobro, ali je tinjala nada da će Mirza pobijediti u najtežoj, ali i najneravnopravnijoj utakmici…

Zla sudbina je htjela da utakmica protiv Podgorice na “DG areni” prošle subote bude njegova posljednja u životu, objavile su Vijesti.


Tagovi: