Prenos od 19 časova na ATV-u

ABA liga: Igokea sutra gostuje Splitu

  • 23.10.2020. 19:39

Dok nestrpljivo iščekuje debi u dresu Splita, srpski plejmejker Ilija Đoković pred utakmicu njegovog kluba protiv Igokee kaže kako rival ima izuzetno kvalitetan tim projektovan da bude u vrhu tabele.

U najavi ovog susreta za ATV jutro poručuje da Split ima kvalitet da se u svojoj dvorani suprostavi Aleksandrovčanima koji na Gripe stižu na krilima pobjede protiv Krke.

"Igokea je pred ovu sezonu dovela šest ili sedam kvalitetnih igrača i sigurno da dolaze u Split po pobjedu. Ipak, mislim da mi uz svoju igru i agresivnost možemo da se nadamo trijumfu. Znamo da neće biti lako, jer je Igokea odlična ekipa, sjajno popunjena na svim pozicijama, tako da će sutra biti izuzetno težak meč", izjavio je Đoković.

Košarkaši Igokee iz Novog Mesta produžili su za Split gdje ih očekuje još jedan izazov. Pobjede na strani su uvijek dragocjene, ali je zbog toga do njih veoma teško doći. Split će ove sezone bodove uglavnom tražiti na svom parketu, a protiv FMP-a je pokazao da može i te kako kvalitetno da odigra. Dva tim do sada su odigrala dva međusobna meča, oba su otišla na stranu Igokee. Istom scenariju i sada se nadaju izabranici Dragana Bajića.

"Očekuje nas teška utakmica. Split je u pretprošlom kolu protiv FMP-a na svom parketu dokazao da je kvalitetna ekipa i sigurno da su težak protivnik. S druge strane, nama je pobjeda u Novom Mestu podigla samopouzdanje i idemo na trijumf. Znamo koje su naše prednosti i to ćemo pokušati da iskoristimo", poručio je Darko Talić. 

Utakmica se igra sutra od 19 časova, a prenos je na ATV-u. Split i Igokea otvaraju četvrto kolo ABA lige, derbi je u nedjelju u Beograd gdje Partizan dočekuje Cedevita Olimpiju. 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)