Abas Arslanagić "dijelio" znanje i iskustvo banjalučkim "osicama"

  • 12.08.2020. 21:40

ŽRK Borac danas je imao zanimljivog gosta.

Današnjem treningu rukometašica banjalučkog Borca prisustvovao je legendarni Abas Arslanagić, koji je "osicama" nastojao da prenese barem djelić svog bogatog znanja i iskustva.

Legenda banjalučkog i jugoslovenskog rukometa, osvajač zlatne olimpijske medalje u Minhenu 1972. godine, srdačno je dočekan i još ljepše ispraćen iz banjalučkog "Hrama sporta", dvorane "Borik", prenosi Mondo.ba.

Održao je trening golmana i ukazao na stvari koje treba da rade igračice Borca kako bi postale vrhunski golmani.

Takođe, istakao je zadovoljstvo onim što je vidio, te čestitao Upravi kluba, ali i direktoru Darku Saviću na postignutim rezultatima, te svom prijatelju, treneru ŽRK Borca Radi Unčaninu, poželio da u predstojećoj sezoni "pokupi" što je moguće više trofeja.

Na kraju je direktor Savić, u ime svih igračica, trenera i uprave banjalučkog kluba, Arslanagiću u znak zahvalnosti i podršku poklonio klupsku majicu.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм