"Run&More Park"

Atletska elita u Banjaluci

  • 01.09.2018. 19:46

Kiša nije bila saveznik organizatorima prvog dana "Run and More Park" festivala sporta i zabave. Padavine nisu omele takmičare da daju sve od sebe na uvodnoj kup trci koja je označila početak ove manifestacije.

Iz organizacije pozivaju sve građane da sutra ujutru budu u parku kada će nastupiti elitni trkači.

"Očekujomo veliki broj ljudi u parku. Imaćemo preko 600 takmičara. Imaćemo elitne trkače iz okolnih zemlja i BiH. Takmičenje je zaista respektabilno. Ne smijemo zanematiri ni onaj rekreativni dio, jer trčanje je veliko zadovoljstvo", rekao je Goran Ćorić, član organizacionog tima.

U Banjaluku stiže 28 elitnih takmičara koji na Run and more festival dolaze sa zavidnim rezultatima. Najzvučnije ime je Olivera Jevtić, a uz nju Stenli Kipruto, Lucija Kimani i ostali. Ovo takmičenje nije propustila ni Hrvatica Bojana Bjelajac drugoplasirana sa ovogodišnjeg banjalučkog polumaratona kojoj se dopada ovakav vide trke.

"Mislim da nisam bila na sličnoj trci da se ovako održava u parku. Sviđa mi se kako je organizovano", rekla je Bjelajac.

Večeras u 20 časova na programu su zabavne trke u balonima, vrećama, na štiklima i konobari sa tacnama. Poslije toga slijedi muzički dio festivala, a ujutru u 10 časova staruje centralna trka "Banjalučka desetka" kao i trka na pet kilometara. 

Тагови:
  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок