Bilbija za ATV: Raduju me golovi, vrijeme je za seriju pobjeda

  • 03.11.2020. 19:58

Ekipa Zrinjskog, i ove sezone igra na fudbalski pogon Nemanje Bilbije, a napadač mostarskog kluba, trenutno je, sa Benjaminom Tatarom, na diobi vodeće pozicije liste strijelaca premijerligaškog karavana.

Minulog vikenda, Nemanja je tri puta slao loptu u mrežu Veleža, za titulu junaka gradskog derbija, a ujedno je prevalio brojku od 80 postignutih golova u ovdašnjim takmičenjima. 

"Utakmica protiv Veleža dala nam je krila, jer smo u nekim mečevima do sada igrali dobro u nekim loše. Zaostajemo za vodećim ekipama i posljednji trijumf može da nas vrati u život. Naravno da mi je drago zbog bodova u gradskom derbiju, lijepo je vidjeti da klub diše za takve utakmice i srećan sam zbog svojih golova", rekao je Bilbija.

Bilbija je u dresu Zrinjskog do sada postigao 57 golova, pa se tako probio na drugo mjesto vječne liste najboljih strijelaca ovog kluba, odmah iza Krešimira Kordića koji je na koti 75. Već godinama slovi za jednog od najboljih premijerligaških fudbalera, a svojim igrama, iz sezone u sezonu, ni za pedalj ne odstupa od tog društva. Pod Bijelim brijegom, zimus je otpočeo svoj drugi mandat. U prvom se domogao tri uzastopne titule, ali protekle dvije sezone, Zrinjski pokušava da uhvati priključak za ekipom Sarajeva, koja trenutno slovi za najbolju u Premijer ligi. 

"Sarajevo je dobra ekipa, sačuvali su igrače već četvrtu godine. Popunili su ona mjesta gdje su im pojačanja bila potrebna i nisu slučajno prvi. Ne treba otpisati nas Želju i Borac, ali mislim da je Sarajevo stvarno napravilo dobar rezultat", dodao je napadač "plemića".

Za Nemanju Bilbiju i fudbalere Zrinjskog nema predaha, a već sutra ih očekuje zaostala prvenstvena utakmica u kojoj dočekuju Široki Brijeg. U dosadašnjih 12 odigranih, mostarski klub ostvario je šest pobjeda, jedan remi, uz pet poraza. 

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм