Maksim Dadašev

Bokser preminuo od posljedica borbe

  • 23.07.2019. 20:10

Ruski bokser Maksim Dadašev preminuo je od posljedica borbe protiv Portorikanca Subriela Matijasa.

Poslije 11 rundi borbe on je doživio teške povrede glave, ali kako javljaju mediji, ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život.

Nesrećni ruski bokser pretrpio je teške batine, 300 udaraca primio je od rivala, bio je u teškom stanju, pa su njegov trener i menadžer tražili prekid meča održanog u vašingtonskom predgrađu.

Odmah nakon završetka borbe, prva pomoć mu je ukazana već u ringu, iz hale je iznesen na nosilima u polusvjesnom stanju, dalje u bonicu gdje su se ljekari borili za njegov život.

Nažalost, povrede mozga bile su fatalne po ovog borca, kome je ovo bio prvi poraz u dosadašnjoj karijeri.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)