Bomba iz Pariza: Ronaldo želi u PSŽ?

  • 04.08.2020. 17:43

Legendarni francuski list Frans fudbal, donosi interesantnu i ekskluzivnu priču o frustarcijama Kristijana Ronalda u Torinu, gdje vjeruje da tim ne prikazuje najbolje partije i gdje on ne može da pokaže svoj puni potencijal i ruši rekorde.

Ronaldo je drugu sezonu u Juveu odigrao bolje nego prvu i postigao je 31 gol u Seriji A, što je za 10 više nego godinu dana ranije, ali je bio iza prvog strijelca lige i "zlatne kopačke" Evrope, Ćira Imobilea iz Lacija, koji je "brojao" do 35.

Prošle sezone Juventus je ostao bez četvrtfinala Lige šampiona, kada ih je Ajaks šokirao u Torinu, a ove sezone ponovo imaju težak zadatak već u ovoj rundi takmičenja, poslije poraza od Liona od 1:0 u prvom meču.

Vjerovatno će i ishod sezone u Ligi šampiona odrediti i dalju karijeru Ronalda, koji je ostao i bez priznanja o najkorisnijem igraču Serije A, koje je otišlo u ruke njegovog saigrača Paula Dibale.

Frans Fudbal donosi informaciju da Ronaldo u potrazi za rekordima i rušenjem bilo kakvih starosnih limita, ne preza ni od čega, čak ni od napuštanja Juventusa. A kao klub u kojem vidi sebe u punom sjaju, navodi se Pari Sen Žermen.

Ovaj list donosi i priču sa jedne večere u oktobru u prohladnom Torinu, odmah nakon pobjede Juventusa nad Lokomotivom iz Moskve od 2:1. Tu su tada sjedeli Ronaldo, gazda Juventusa Andrea Anjeli, sportski direktor Pavel Nedved, i golman Đanluiđi Bufon, kao i agent Portugalca Žorž Mendeš, koji važi za jednog od najmoćnijih na svijetu i čiji je klijent upravo Ronaldo.

Iako je Juve pobijedio, prikazao je veoma lošu igru i Ronaldovu frustraciju nije moglo da prikrije ni skupocjeno crveno vino i vrhunsko jelo. Obukao se skroz u crno i nije progovorio ni riječ. Navodno je već tada razmišljao o sljedećoj destinaciji, gdje bi mogao da nastavi karijeru i gdje bi njegove performanse bile prikazane u najboljem mogućem svjetlu.

Kao idealno mjesto za to, nametnuo se "grad svjetlosti" - Pariz. Ronaldo je sanjao o tome da igra sa Nejmarom, sa kojim je blizak, ili sa Embapeom, koga obožava kao igrača. Za Pariz ga vežu i sjajne uspomene jer je tu krunisan za prvaka Evrope sa Portugalijom. Naser Al Kelafi je već tada mogao da postigne dogovor i da Ronaldo već od ljeta postane igrač PSŽ-a.

Ali, korona virus je promijenio situaciju i sada bi čak i bogatim arapskim vlasnicima bilo teško da izdvoje nekoliko stotina miliona evra, koliko je potrebno da se obezbijedi transfer Ronalda u vidu obeštećenja i njegovog višegodišnjeg ugovora.

Međutim, Ronaldo u Torinu nije srećan, a njegova dalja sudbina vjerovatno će biti odlučena nakon Juventusove priče u Ligi šampiona.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм