Premijer liga BiH

Borac dočekuje tuzlansku Slobodu

  • 06.12.2019. 13:31

Sa tri boda pred domaćim navijačima zatvoriti fudbalsku jesen, želja je svih u FK Borac.

"Crveno-plavi" bi pobjedom proljeće dočekali na trećem mjestu, gdje se trenutno nalaze iza sarajevskih vječitih rivala. Da nam je neko prije početka sezone ponudio ovakav ishod, objeručke bi ga prihvatili, kaže napadač Borca Saša Kajkut. 

"Moramo biti svjesni da smo odradili dosta dobar posao i mora se odati priznanje igračima, stručnom štabu i svima u klubu koji su odradili momački posao. Samo mi znamo kroz šta smo prošli", rekao je Saša Kajkut, napadač Borca. 

U poslednjem kolu na noge im u nedelju dolazi tuzlanska Sloboda, koja unazad pet utakmica ne zna za pobjedu. Ipak, u prvom duelu dva tima tuzlaci su slavili na svom terenu, pa iz Borca upozoravaju da neće biti lako. 

"Sigurno je da želimo da polusezonu završimo na najbolji mogući način, odnosno da pobijedimo ali moramo da budemo svjesni da nam neće biti nimalo lako. Dolazi nam ekipa Slobode koja nas je porazila u prvom dijelu sezone 3:1 i sigurno je da želimo da im se revanširamo za taj poraz. Igraju dosta čvrsto i agresivno, uz dosta kontakta, i moraćemo da budemo maksimalno spremni i motivisani da bismo ostvarili pobjedu", istakao je Kajkut.

Osim Nemanje Janičića koji ima tri žuta kartona, svi igrači spremni su za nedeljni duel, koji se igra na Gradskom stadionu u 15 časova.