Premijer liga BiH

Borac na teškom gostovanju u Tuzli

  • 13.09.2019. 20:31

Gostovanje u Tuzli nikada nije bilo jednostavno pa nije ni ovaj put iako fudbaleri Slobode nisu trenirali zbog neisplaćenih zarada.

Ranjeni lav je najopasniji i time se vodu u Borcu. Trener Branislav Krunić morao je da napravi nekoliko promjena, Marko Jovanović ne igra zbog crvenog kartona, Aleksandar Subić je izgubljen za cijelu sezonu, Dejan Bosančić se još uvijek oporavlja od povrede dok će Zoran Miltunović biti u konkurenciji za tim, ali pitanje je da li će igrati.

"Mislim da utakmica u Kupu Republike Srpske nije bila potrebna jer nismo mogli raditi pod istim opterećenjem. Nijednom nismo trenirali 11 na 11 tako da smo i mi imali svoje probleme", rekao je Krunić.

Borčevo ljetošnje pojačanje Ivan Crnov očekuje tešku utakmicu na Tušnju. Nada se novim bodovima, ali i svojim golovima. Protiv Čelika je potvrdio pobjedu Borca na efektan način i priznaje da mu taj pogodak mnogo znači.

"S obzirom da sam najavljen kao veliko pojačanje znam da se od mene očekuju golovi. Igrač koji je na poziciji krila ili napadača mora da se postiže pogotke i nadam se da će ih biti još više", rekao je Crnov.

Novajlija Vladimir Volkov nije spreman da odmah pomogne banjalučkom klubu, a stručni štab ga polako uvodi u ritam. Bivši fudbaler Partizana prethodnu sezonu je završio u Radu i stigao je kao zamjena za povrijeđenog Subića. 

"Svaki igrač mora da prođe period adaptacije pa tako i Volkov. Trenutno nije spreman, ali svojim iskustvom može to da nadomijesti", rekao je Krunić.

Banjalučani će u narednih 30 dana odigrati devet utakmica, prva u nizu igra se sutra protiv Slobode od 20 časova.