Mladi vezista Borca za ATV

Bosančić: Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri

  • 17.08.2019. 19:27

“Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri”, počinje priču za ATV mladi vezista  Borca Dejan Bosančić. Ovog ljeta je iz banjalučkog Željezničara prešao na Gradski stadion, a zatim je uslijedio poziv selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenada Milovanovića. 

Ne krije Dejan zadovoljstvo što je skrenuo pažnju na sebe I kaže da mu je to dodatni motiv da još više I jače trenira. 

"Srećan sam zbog tog poziva. To mi imponuje, da radim još jače i bolje i da imam veći motiv za radom. To je dodatni iskorak u mojoj karijeri. Prvi je bio Fk Borac, sad mlada reprezentacija. Veoma sam presrećan zbog toga. Odradili smo dva treninga i odigrali utakmicu sa Spartakom iz Subotice. Pobijedili smo 1:0. Dobro je bilo", kaže Bosančić.

Na nezvaničnom okupljanju u Staroj Pazovi selektor Milovanović imao je priliku da vidi na koga u budućnosti može da računa. Iako je Dejan na okupljanje otišao sa blažom povredom, koju je zadobio u meču protiv Radnika i nije mogao da da svoj maksimu, odigrao je jedno poluvrijeme utakmice. Sada je sve na slektoru kaže mladi fudbaler Borca. 

"On nam je svima kolektivno rekao da je zadovoljan zalaganjem i trudom, kako na terninzima tako i na utakmici. Rekao nam je samo tako nastavimo i u svojim klubovima. Selektor nam je rekao da je srećan zbog pobjede. Sada je na njemu da izabere ko će doći na okupljanje pred kvalifikacione utakmice", kaže Bosančić.

I dok se potajno nada novom pozivu selektora, na njemu je da se i dalje dokazuje u svom klubu. "Samo da me povrede zaobiđu i vjerujem da moja karijera može da nastavi da ide uzlaznom putanjom", zaključio je Bosančić.

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)