Kik boks

Danilo Tošić savladao Igora Emkića

  • 04.07.2019. 10:35

Ono što je najavio, Danilo Tošić ostvario je u ringu. Banjalučki kikbokser savladao je Igora Emkića, na borilačkom spektaklu organizacije "King of Kings" koji je održan u Sarajevu.

U odličnoj borbi, Tošić je ostvario pobjedu, tehničkim nokautom, u drugoj rundi.

"Prezadovoljan sam zbog pobjede. Sve ono što smo naumio prije borbe, sproveo sam u djelo u ringu. Emkić se pokazao kao težak rival, imao je nekoliko odličnih udaraca, ali sam, ipak, zasluženo stigao do trijumfa.", izjavio je Tošić za portal ATV-a nakon jedne od svojih najvećih pobjeda u karijeri

Svoje zadovoljstvo nije krio ni Denis Marjanović, trener Danila Tošića.

"U ovaj meč smo ušli kao autsajderi na papiru, ali smo u ringu pokazali sav svoj kvalitet i znanje. Znao sam da neće biti lako, ali samim tim je pobjeda još slađa. Za nas je ovo najveći trijumf "Ares gym-a". " poručio je Marjanović.

Danilo Tošić i Denis Marjanoviš otkrivaju i da su odmah nakon meča ponudili revanš Igoru Emkiću, ali kažu, da za to još ima vremena, i da im je sada najvažnije da se dobro odmore i "napune baterije" za naredne izazove u ringu.

U glavnoj borbi borilačkog spektakla "King of Kings", Dževad Poturak, savladao je Dritaja Barjamaja, pa je tako osvojio titulu evropskog sampiona u ovoj organizaciji.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок