Predsjednik KSS

Danilović apelovao: Navijači sportski bodrite

  • 31.01.2019. 17:41

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izjavio je da predstojeći Kup Radivoja Koraća ima veliki značaj za srpsku košarku.

"Ovaj već tradicionalni turnir je od velikog značaja za klubove i srpsku košarku. Ovo je jedinstveno takmičenje u kojem mali klubovi mogu da se bore za trofej, o čemu svjedoči plasman Žitišta, kluba iz regionalnig takmičenja na ovogodišnji završni turnir", rekao je Danilović na žrijebu u Beogradu.

Istakao je da želi da skrene pažnju i apeluje na sve kada je bezbjednost u pitanju.

"Volio bih da skrenem pažnju, što se tiče bezbjednosti svih, pogotovo djece. Prije dvije godine se desio nemio događaj gdje je povrijeđen naš član. Sreća u nesreći je što se nije desila gora stvar. Molim medije da ističu bitnu stvar oko obezbjeđenja i bezbjednosti svih ljudi u hali. Apelujem na navijače da sportski bodre svoje klubove, da to bude prelijep sportski događaj i neka najbolji pobijedi", poručio je legendarni as.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, čiji grad će 15. put biti domaćin, a peti zaredom poželio je svima dobrodošlicu.

"Imamo dobru organizaciju, atmosferu, sportski ambijent. Koristim priliku da svima poželim dobrodišlicu u carski grad na Nišavi, da pružite najbolje partije, da svi uživamo, da iz Niša ponesete najbolje utiske i da nam se ponovo vratite", poručio je Bulatović.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 14. do 17. februara.