Definitivno napušta Barselonu: Tandem Ronaldo - Suarez u Juventusu!

  • 04.09.2020. 17:47

Napadač Barselone Luis Suarez (33) dogovorio jr prelazak u Juventus, piše ESPN, tako opovrgava vijest koja se pojavila ranije danas da je lično Lionel Mesi blokirao transfer svog partnera u navali.

Ipak, sada je malo jasnije da to informacija nije imala dodira sa istinom, jer je Urugvajac danima u pregovorima sa predstavnicima torinskog kluba, te da su dvije strane postigle zaključak o saradnji za narednu sezonu.

Tako će Ronaldo, a ne Mesi, dobiti jakog aduta u napadu, naravno ako se informacija koju je plasirala stanica ESPN ispostavi kao istinita.

Suarezu ni Mesi ne može da pomogne da ostane u klubu, a pitanje je i da li to ovaj uopšte i želi (i može). Novi trener Ronald Kuman bio je direktan sa Urugvajcem da ga ne želi u ekipi, što je bio jasan signal da ovaj krene da traži novu sredinu, a Juve se odmah ukazao kao savršena opcija.

Sve što sada mora da uradi Suarez je da dogovori raskid saradnje sa Kataloncima sa kojima je pod ugovorom do narednog leta, pa bi Juve u tom slučaju trebalo da plati određeno obeštećenje.

Suarez bi tako postao drugi igrač Barse koji je prešao u Juve ovog ljeta, prije njega je to uradio Artur Melo, dok je Pjanić otišao u suprotnom smjeru.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм