Premijer liga BiH

Derbi u Banjaluci, BL Volej dočekuje Gacko

  • 18.10.2018. 19:41

Odbojkašice BL Voleja sezonu u Premijer ligi BiH otvorile su sa dvije pobjede. Najvažniji je dobar početak, pa sa dodatnim samopuzdanjem sutra dočekuju ekipu Gacka.

Biće to derbi kola s obzirom na to da i protivnice imaju maksimalan učinak. Duel dvije ekipe uvijek garantuje dobru odbojku, pa banjalučanke u meč ulaze sa velikom željom da upišu nove bodove i zadrže vrh tabele. 

Banjalučki tim zadržao je gro igrčaica iz prošle sezone, i uz nekoliko kvalitetnih pojačanja nadaju se da ove godine mogu i stepenik više. Da se ulaže u kvalitet lige govori i činjenica da su se i ostali timovi pojačali, a svima je želja da sa trona skinu brčansko Jedinstvo. 

Treba ići korak po korak, kaže Gambiroža, a najvažnije je  da djevojke u svakoj utakmici pruže maksimum i ostave srce na terenu, pa će i rezultat doći. Osim takmičenja u premijer ligi BiH banjalučanke su se plasirale u finale kupa Republike Srpske, čime su automatski izborile i nastup na završnom turniru Kupa BiH.

Finale Kupa Republike Srpske biće igrano 10. novembra, a utakmica BL Volej - Gacko na programu je sutra u 20 časova u SD Borik. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм