Stoji iza novog uspjeha Kingsa

Divac ponovo vodi Sakramento u pobjede

  • 21.01.2019. 10:00

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Vlade Divac radi sjajan posao kao generalni menadžer Sakramento Kingsa

Iako je od postavljanja na funkciju prvog čovjeka jedine sportske franšize u prestonici Kalifornije nailazio na brojne negativne komentare, ovosezonski rezultati Kingsa su demantovali sve kritičare i dokazali da je nekadašnji predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije imao jasnu viziju gdje želi da odvede tim u čijem dresu se proslavio.

Divčeva odluka da se odrekne, u tom trenutku, zvijezde tima Demarkusa Kazinsa otvorila je vrata za renesansu Kingsa, navodi se u opširnom tekstu na portalu sacbee.com.

"Kingsi su sada jedini tim u NBA sa prostorom da dovedu nove igrače i plate talenat, bez ikakvih opterećenja", navodi se.

U tekstu se ističe da je Divac poslije poraza od Šarlota izjavio da će vrijeme koje dolazi stati u odbranu njega i njegovih odluka.

"Veoma sam samouvjerena osoba", naveo je Divac, a autor dodaje da njega ne zanima šta ljudi misle o njemu, kao i da to "ko si ti", ne utiče na to kako će se on odnositi prema tebi.

Poslije 46 utakamica u ovoj sezoni Kingsi imaju pozitivan skor (24-22), a ukoliko se kockice poklope, mogli bi i da uđu u aktivnu borbu za plasman u plej-of.

"Napravili smo veliki korak naprijed i veoma sam srećan zbog toga gdje se nalazimo danas. Moramo da rastemo, treba nam vremena za to, ali ne žurimo. Idemo korak po korak", rekao je Divac.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.