Drugi teniser svijeta

Đoković: Ne razmišljam o povlačenju

  • 29.10.2019. 16:42

Drugi teniser svijeta Novak Đoković uoči starta Mastersu u Parizu izjavio je da oseća da je u psihološkoj prednosti nad najvećim rivalima – Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Srpski teniser ima 16 Grend slem trofeja, četiri manje od Federera, a tri od Nadala, ali kada ga je novinar pitao da li oseća da u duelima sa njima ima mentalnu prednost, odgovorio je: “DA!”

"Da, osjećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je prije početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sljedeći poen, ali prije meča, da, osjećam da sam u prednosti", izjavio je Novak, koji u mečevima sa Federerom ima skor 26:22, a sa Nadalom 28:26.

Đokovića su takođe pitali da li razmišlja o povlačenju, ali svjetski broj jedan je odgovorio da još nije u tom procesu.

"Ne razmišljam o povlačenju imam puno motiva evo borim se za prvo mjesto na ATP listi. Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam prije svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako volio da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobiede u ovom prelijepom sportu", zaključio je Đoković.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм