Masters u Madridu

Đoković protiv Frica u drugom kolu turnira u Madridu

  • 06.05.2019. 21:17

Novak Đoković će od drugog kola krenuti nadmetanje na mastersu u Madridu, a tamo ga čeka 57. igrač planete, Tejlor Fric.

Amerikanac je bio bolji poslije dva seta od Grigora Dimitrova, favorita u tom susretu sa 7:6(8), 7:6(4) poslije sat i 50 minuta igre.

U prvom setu sve je išlo bez brejka do šestog gema kada je Bugarin poveo sa 4:2, a onda odmah dozvolio protivniku da se vrati.

Nastavilo se istim ritmom sve do taj-brejka, a tamo je nešto smireniji bio Fric i sa 10:8 iznenađujuće poveo.

Drugi kao prvi, osim što je prvi oduzimanje servisa došlo već nakon dva gema, a prednost je imao Fric, najprije tih 2:0, pa 3:1, 4:1, a onda Dimitrov uzvratio sa dva vezana i unio neizvjesnost.

Taj-brejk i nešto ubjedljivije izdanje Novakovog protivnika u drugom kolu koji će se sa našim asom sresti po drugi put u karijeri, a taj jedini do sada pripao je najboljem igraču svijeta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм