Promjene u Humskoj

Đukić danas odlazi, naslijediće ga Bata Mirković?

  • 03.08.2018. 08:51

Poslije višemjesečnih spekulacija Miroslav Đukić danas i zvanično napušta klupu Partizana, saznaju mediji u Srbiji.

Poslije još jednog razočaravajućeg rezultata i igre u Litvaniji protiv Trakaja (1:1), u Humskoj su vidjeli da je potrebno nešto da se promijeni, a to će biti trener.

Kako se nezvanično saznaje, klub i Đukić će danas, po povratku iz Litvanije, da raskinu saradnju, a u nedjelju će tim protiv Mladosti u Humskoj da vodi njegov dosadašnji pomoćnik Žarko Lazetić.

On će da vodi ekipu dok Partizan ne imenuje novog trenera, a to će najvjerovatnije biti još jedna igračka legenda Humske Zoran Bata Mirković. 

"Kriza postoji. Vrlo sam nezadovoljan, igrali smo slabo, nezadovoljan sam i igračima, njihovim zalaganjem i energičnošću. Prošli smo, ali se nešto mora promijeniti. Iz poraza se moraju izvući pouke, ali ja ne volim floskule da je najvažniji prolaz. Ne bi trebalo miješati krivicu i odgovornost i Iliev će snositi odgovornost kao i ja jer smo dali povjerenje treneru i igračima", rekao je predsjednik Partizana Milorad Vučelić za "Večernje novosti" i najavio za danas sjednicu Odbora za hitna pitanja. 

Mirković (46) je u januaru 2016. godine, od dolaska Ljubiše Tumbakovića na klupu crnogorske selekcije, dio njegovog stručnog štaba. Na preporuku Tumbakovića, koga je nedavno opisao kao svog "trenerskog i životnog mentora", Mirković će i preuzeti klupu Partizana. 

Nakon neubjedljivih igara i rezultata na početku sezone navijači su u nekoliko navrata tražili smjenu Đukkića, međutim, uprava kluba je svaki put stala iz trenera. Ostala je dilema da li to rade zbog povjerenja u Đukića ili visoke cijene otkaza. 

Đukiću nikako u prilog ne idu rezultat, ali ni igra iz Litvanije, posebno što u trećem kolu kvalifikacija za LE crno-bele očekuje znatno snažniji rival, danski Nordsjeland, a eliminacija sa međunarodne scene još početkom avgusta bi bila katastrofalna po Partizan.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина