Dortmund ovjerava plasman protiv Sevilje, Јuventus juri prednost Porta

  • 09.03.2021. 11:41

Fudbaleri Borusije Dortmund igraju protiv Sevilje, a Јuventusa dočekuje Porto u revanš mečevima osmine finala Lige šampiona.

Dortmun u večerašnji duel ulazi kao favorit, jer su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona slavili sa 3:2 na gostovanju u Sevilji.

Na drugij strani, Sevilja se nada da će iznenaditi domaćine iako Dortmund nije poražen na svom terenu u elitnom takmičenju još od marta 2019. i ostvario je pet pobjeda i dva remija.

Oba tima su proteklog vikenda pretrpjela poraze u svojim ligama.

U drugom meču Јuventus mora nadoknaditi poraz od 2:1 od Porta u prvom meču na gostovanju, pa gosti ulaze u ovaj duel sa minimalnom prednošću, tako da će "stara dama" morati da napadne i postigne makar jedan gol ukoliko želi u nastavak takmičenja.

Porto je već postao poznat kao vrlo težak suparnik na gostovanju jer je pretrpio samo jedan poraz na posljednjih 15 mečeva na strani u svim takmičenjima.

Јuventus je na svom terenu od posljednjih osam mečeva čak sedam dobio sa dva ili više golova razlike, a večeras ga u dalje takmičenje vodi i rezultat od 1:0, ukoliko Porto postigne gol, važi pravilo gola u gostima.

Mečevi Dortmunda sa Seviljom i Јuventusa sa Portom počinju u 21 čas.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.