Dragan Bajić novi selektor Sjeverne Makedonije

  • 19.04.2021. 13:10

Novi selektor Sjeverne Makedonije je Dragan Bajić koji je danas sa tamošnjim Savezom potpisao ugovor na četiri godine. 

Bajić je zvanično predstavljen u Skoplju, a cilj obje strane je kontinuitet u radu kako bi se u narednom periodu reprezentacija podigla na viši nivo. Makedonci su istakli važnost narednih predkvalifikaicja za Svjetsko prvenstvo, udarna igla nacionalnog tima je Nenad Dimitrijević, plejmejker Huventuda. Makedonci imaju i naturalizovanog igrača, to je Džejkob Vajli.

Bajić naravno ostaje na klupi Igokee, danas se vraća u Laktaše i nastavlja pripreme za posljednju utakmicu u ABA ligi u regularnoj sezoni, protiv Mornara. Taj duel direktno odlučuje o putniku u plejof. 

Ogromno hvala čelnicima Federacije na poverenju da budu na ovoj poziciji. Čast je svakom treneru da bude trener neke reprezentacije, a ja imam čast da postanem selektor Makedonije. Drago mi je što su ljudi poput Antića i Gecevskog, koji su kao igrači imali vrhunske trenere, odlučili da me izaberu za novog trenera. Imam puno energije i želje da zajedno napravimo dobar posao. Volio bih da ostanem deset godina. Rano je govoriti o detaljima, ali svi igrači će dobiti priliku da igraju, a mi ćemo pokušati da izvučemo najbolje iz svih i budemo najbolji što možemo. Kao trener želim da budemo poput porodice i da dišemo kao jedan, jer je to jedini put do uspjeha", rekao je Bajić prilikom predstavljanja

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм