NBA

Dvajt Hauard provocira košarkaše Denvera: "Marš kući!"

  • 22.09.2020. 11:55

Za njega se pobrinuo 34-godišnji centar ekipe iz Los Anđelesa, Dvajt Hauard, koji je odmah poslije druge utakmice provocirao Nagetse, i to toliko, da je odgovor umalo bio fizički.

Dvajt Hauard je trijumf proslavio na nesvakidašnji način. Dok su se igrači Nagetsa spremali da daju izjave poslije prvog meča, dobacio je “Gdje je Jokićeva soba? Gdje je?”. Nedugo zatim je medijima koji prate Lejkerse pojasnio to ovako:

– Čim zakoračim na parket, hoću da zna da sam tu. A kako smo u istom hotelu, možda ga nađem ispred sobe i stavim mu do znanja da ću do kraja ove serije biti tu.

Koliko su američkim medijima bitni Nagetsi – svjedoči i sljedeće: poslije druge utakmice, Nikola Jokić je davao izjavu u isto vrijeme dok se Lebron Džejms spremao da izađe pred novinare na drugoj strani. Od 19 predstavnika medija, samo jedan je došao da lično sluša šta srpski centar ima da kaže, a 18 njih je otišlo kod Lebrona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD 💯💯. Momma there goes that man.

A post shared by Dwight Howard (@dwighthoward) on Sep 20, 2020 at 10:01pm PDT

Međutim, samo taj koji je došao da sluša Jokića, Sem Amik iz “Atletika”, u euforiji Lejkersa zbog nove, druge pobjede nad Denverom, napisao je šta se desilo nakon dramatične završnice tog meča.

Hauard je, po svom mišljenju, napravio šou. Po mišljenju drugih – skandal. Centar uopšte nije slavio sa saigračima, već se uputio ka klupi Denvera i počeo da viče:

– Marš kući! Marš kući!

Igrače Nagetsa, koji su već krenuli u svlačionicu, i euforičnog centra Lejkersa dijelilo je desetak metara, a između su bili zaposleni u klubu iz Denvera, među njima i nekoliko članova stručnog štaba. Baš njima se nije svidjelo ovo ponašanje. Pomoćni kondicioni trener, Felipe Ajenberger, zajedno sa nekoliko članova Nagetsa vratio se ka parketu. Uslijedila je verbalna preprika, ali je tuča u posljednji čas spriječena, jer su se na “zaraćenim stranama” našle osobe koje su “one sa najkonfliktnijim emocijama” ipak razdvojile.

Treći meč finala Zapadne konferencije između Denvera i Los Anđeles Lejkersa igra se u srijedu, od tri sata po srednjeevropskom vremenu i nema sumnje da će pod koševima biti baš zanimljivo.

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм