Pripreme za Svjetsko prvenstvo

Debakl Kostarike pred utakmicu sa Srbijom

  • 12.06.2018. 07:21

Fudbaleri Kostarike poraženi su od Belgije sa 4:1 u posljednjem pripremnom meču pred start Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Izabranici Oskara Ramiresa nisu ostavili dobar utisak u Briselu i Mundijal ne dočekuju u baš najboljoj atmosferi.

Belgija na ovom meču izgledala je potpuno nadmoćno, pogotovo u drugom poluvremenu kada su mogli da postignu i više od četiri gola.

Ipak, Kostarika je ta koja je povela na ovom meču, pošto je u 24. minutu Brajan Ruis savladao Tiba Kurtou. Vođstvo protivnika Srbije u grupi E na SP trajalo je samo sedam minuta. 

Azar je asistirao, a Dris Mertens u 31. minutu poravnao rezultat na 1:1. Do kraja poluvremena Belgija uspjela je i da preokrene rezultat, pošto je Lukaku na asistenciju Mertensa zatresao mrežu.

U nastavku meča Kostarika nije uspjela da odigra na sličnom nivou, dok se Belgija ubjedljivom predstavom oprostila od publike u Briselu. Još po jedan gol postigao je Lukaku u 50. minutu, dok je konačnih 4:1 postavio Batšuaji u 64. 

Kostarika prvi meč na Mundijalu igra sa reprezentacijom Srbije, a utakmica je na programu u subotu u Samari (14h). Na drugoj strani Belgija prvenstvo otvara u nedjelju kada se od 17 časova sastaje sa Panamom. 

Kostarike se nalazi u grupi sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, dok će Belgija igrati u grupi G sa selekcijama Engleske, Tunisa i Paname.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.