Emre Džan

Fudbaler Juventusa poludio nakon što je izbačen sa spiska za Ligu šampiona

  • 04.09.2019. 16:47

Fudbaler Juventusa Emre Džan poludio je kada je vidio da nije na spisku igrača za Ligu šampiona!

On i Mario Mandžukić nisu bili u planovima novog trenera Mauricija Sarija, a tu vijest je Emre teško podnio.

"Šokiran sam i ljut. Prošle nedjelje, klub mi je obećao nešto drugo. Trener me je juče pozvao i rekao mi u manje od minuta da nisam na spisku. Ne mogu da objasnim to, ali nije mi dato nikakvo objašnjenje", rekao je Džan.

"Savjetnik i ja smo razgovarali sa drugim klubovima tokom ljeta, poslije razgovora sa Juventusom sam odlučio da ostanem. Za mene, jedan od uslova bio je da igram Ligu šampiona. Da sam znao prije, ne bih ostao. Sada ću reći svoje uslove i razgovarati sa klubom i agentom".

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)