NBA

Haos na treningu Hjustona: Harden ljut i nervozan

  • 22.12.2020. 18:00

Na dan početka nove NBA sezone, stiže vijest koja ne iznenađuje mnogo: Najbolji igrač Hjustona Džejms Harden je ljut i nervozan.

Poznato je da je "Brada" veoma raspoložen da napusti Teksas poslije osam godina, ali je situacija takva da će među "raketama" dočekati početak takmičarske 2020/21. A to neće proći bez problema.

Prema pisanju američkog portala "The Athletic", Harden je u nedjelju i ponedjeljak imao niz svađi i rasprava sa saigračima na treningu, a u jednoj je loptom gađao nekoga od igrača.

Nezvanično, Harden se posvađao sa rukijem Džejšom Tejtom u ponedjeljak i njega je gađao loptom, koja ga nije pogodila. I tako ga je "dočekao" u ligi nakon što je Tejt prethodne dvije godine poslije koledža igrao u Belgiji i u Australiji.

Naravno, takve situacije nisu neubičajene za sport i treninge, mada je Harden poznat i kao uglavnom ravnodušan tip i karakter koga je teško "zapaliti" do ovakvih stanja.

Međutim, i ovaj njegov navodni gest mogao bi da bude dokaz velike nervoze, prenosi "Mondo".

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм