Potpredsjednik Teniskog saveza Njemačke

Hordof: Vimbldon pred otkazivanjem

  • 29.03.2020. 17:07

Potpredsjednik Teniskog saveza Njemačke Dirk Hordof poručio je da će nakon Rolan Garosa i čelnici Vimbldona biti primorani da otkažu turnir, pa bi tako teniska sezona bila nastavljena tek na jesen. 

Prema informacijama kojima raspolaže drugi čovjek njemačkog tenisa, samo je pitanje trenutka kada će sve da bude ozvaničeno. 

"Prema informacijama koje imam, možete da bude prilično ubeđeni da sezone na travi ove godine neće biti. Iskreno, bio bih jako srećan ako bi se sezona nastavila u oktobru".

Čelnici svjetskog tenisa razmatraju koje su najbolje opcije, čak postoji ideja da se igra i u decembru, pa da se možda i bez pauze nastavi igrati u Australiji. Međutimi, sve je još poprilično u magli. 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)