12 ekipa

I Kinezi u SEHA ligi

  • 19.04.2019. 13:28

Izvršni odbor regionalne rukometne lige odlučio je da liga u sezoni 2019/20 broji 12 ekipa, od kojih će jedna biti debitant iz Kine.

Univerzitet Peking Sport pridružiće se evropskim ekipama od sezone 2019/20.

"Deveto izdanje SEHA Gasprom lige donosi mnoge novitete, a jedan od njih biće kineski tim Univerzitet Peking Sport, koji će se takmičiti u ligi naredne sezone. Ulazak Kineza označiće početak nove rukometne ere u regionu. Cilj nam je da razvijamo regionalni rukomet i našem regionu osiguramo nešto novo, revolucionarno. Na ovaj način širimo se u jugoistočnoj Evropi, ali i van granica Starog kontinenta", rekao je Mihajlo Mihajlovski, predsjednik SEHA lige.

Mihajlovski je prokomentarisao i proširenje lige za dva dodatna kluba.

"U predstojećoj sezoni imaćemo 12 ekipa u ligi. Uvijek smo težili jačem sportskom i marketinškom aspektu i sigurno smo da će ulazak kineskog tima biti od koristi za budućnost regionalnog rukometa. Veoma smo ponosni i želimo toplo da dočekamo Univerzitet Peking Sport u našu ligu. Pred nama je mnogo posla, novi izazovi i projekti, a nadamo se da će ova deveta sezona biti uspješna i uzbudljiva", poručio je prvi čovjek SEHA lige.
 

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм