Igokea večeras gostuje u Rigi

  • 09.03.2021. 10:08

Za košarkaše Igokee nema predaha, a novi ispit očekuje ih na evropskoj sceni. Tim trenera Dragana Bajića danas će odmjeriti snage sa ekipom VEF Riga, u drugom kolu TOP 16 faze FIBA Lige šampiona. Duel u Rigi počinje u 18:00 časova uz direktan prenos u programu ATV-a.

"Riga se nije slučajno plasirala u TOP16 fazu. Radi se o kvalitetnoj ekipi, dobro posloženoj na svim pozicijama, a jako je bitno reći da je to ekipa koja igra jako čvrstu odbranu. Krasi je i defanzivni i ofanzivni skok, tako da smatram da ako u tom dijelu uspijemo da iskontrolišemo igru, možemo se nadati pozitivnom rezultatu.", istakao je Bajić

Nakon poraza od Tenerifa u prvom kolu TOP 16 faze FIBA Lige šampiona, košarkaši Igokee vratili su se na pobjednički kolosijek abaligaškim "brejkom" u Železniku. Darko Talić, ističe da će ekipa dati sve od sebe da se sa novom pobjedom vrati iz Rige.

"Očekuje nas jedna veoma teška utakmica. Ekipa Rige je pokazala protiv Burgosa u prvoj utakmici da itekako posjeduje kvalitet, i da i u ovaj meč moramo da uđemo maksimalno ozbiljno. Mislim da treba da nametnemo od početka naš ritam, preko jake odbrane i da to prenesemo u napad. Mislim da itekako imamo svoje šanse i da ćemo dati sve od sebe da se vratimo pobjedničkom nizu u Ligi šampiona.", poručio je Talić
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм