Kolarov pojačao bivšeg evropskog šampiona

  • 07.09.2020. 20:13

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije počeo je fudbalsku selidbu.

Aleksandar Kolarov je već napustio Romu i, kako javlja italijanski Skaj sport, stigao u novi klub.

Pregovori s Interom su okončani, ostaje samo da se sutra obave medicinski pregledi, pa da bude i zvanično promovisan kao član nerazura iz Milana.

Roma je pristala da iskusnog lijevog beka pusti za milion evra, javlja Skaj sport.

Tome se dodaje da je predviđeno da "vučica" zaradi i dodatnih 500.000 evra od bonusa.

Kolarov bi trebalo da zaradi 3,5 miliona evra u narednoj sezoni, uz opciju koja je ostavljena klubu da sa njim produži saradnju i za sezonu 2021/2022.

Aleksandar Kolarov je rođen 10. novembra 1985. u Beogradu, gdje je najprije prošao kroz omladinske škole Crvene zvezde Obilića i Čukaričkog, a seniorku karijeru gradio kroz Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester Siti i Romu.

Za "orlove" je igrao 92 puta i bio strijelac 11 golova, posljednji od njih za pobjedu nad Kostarikom na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Sa Lacijom je osvojio Kup i Superkup Italije, sa Mančester Sitijem dvije Premijer lige, FA kup, Komjuniiti šild i dva Liga kupa. Bio je proglašen za najboljeg fudbalera Srbije 2011. godine.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм