Skandal u Pioniru

Noris Kol gađao kamermana loptom: Nakon duže pauze igrači Budućnosti izašli na teren VIDEO

  • 22.04.2019. 18:42

Košarkaši Zvezde i Budućnosti igraju peti odlučujući meč finalne serije regionale ABA lige. 

Utakmica je na programu od 19 časova, a dva sata ranije košarkaši iz Podgorice stigli su u dvoranu Pionir gdje će se utakmica i igrati. 

Odmah po ulasku u dvoranu košarkaš Budućnosti Noris Kol izašao je na šuterski trening i izazvao haos. 

Prilikom šutiranja na koš navijači su mu zviždali, što je njega strašno iznerviralo, na šta je on odreagovao tako što je lotpom gađao nepoznatog navijača. Tako je izazvao burnu reakciju Delija, koje su mu uzvratile psovakama, ali i tom istom loptom. 

Obezbjeđenje je zatim ušlo na teren i cijela situacija se brzo smirila.

Utakmica još uvijek nije počela, košarkaši Crvene zvezde se trenutno zagrijavaju, na parketu su i sudije, kao i rukovodioci regionalne lige, te se vode "pregovori" da igrači Budućnosti izađu na teren.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.