Potvrdio odlazak

Kralj ljubavi Juventusa i Alegrija, mijenja ga Francuz

  • 27.02.2019. 13:38

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri saopštio je upravi kluba da na ljeto želi da napusti Torino i potraži nove izazove, prenosi “Tutosport”. Alegri nakon četiri duple krune u Italiji, ali i izgubljena dva finala Lige šampiona, ima ponude iz Premijer lige, a navodno ga želi i Real.

Sa druge strane, prva želja “Stare dame” je Zinedin Zidan, nekadašnji fudbaler italijanskog šampiona, koji je već istakao želju da se vrati u Torino, pa u klubu čekaju pravi trenutak da krenu u akciju. Veliki adut ka ostvarenju te želje je Kristijano Ronaldo, koji je sjajno sarađivao sa Zidanom u Realu, a spekuliše se da su upravo zato velike Juventusove želje za leto Isko i Marselo. Opet, za Zidana je baš zagrizao i Čelsi...

Sa druge strane, navodno je u konkurenciji i selektor aktuelnih svetskih prvaka Didije Dešan, koji je vodio Juve u Seriji B kada je nakon “Kalčopolija” lako izborio povratak u društvo najboljih. Postavlja se pitanje da li je Dešan uopšte voljan da napusti klupu Francuske i upusti se u težak zadatak da u Torino donese pehar Lige šampiona.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм