Trener Borca

Krunić pred Sarajevo: Uz podršku navijača doći do pobjede

  • 28.02.2020. 11:10

Prvu utakmicu pred domaćim navijačima u drugom dijelu sezone Premijer lige BiH fudbaleri Borca odigraće sutra protiv Sarajeva. Izabranici Branislava Krunića u prošlom kolu remizirali su u gostima protiv Širokog Brijega, dok je jesenji šampion na svom terenu ubjedljivo savladao Tuzla siti sa 6:2. Banjalučki “crveno-plavi” očekuju veliku podršku navijača, fudbalska euforija ponovo živi u gradu na Vrbasu, a Krunić smatra da bi upravo to mogao da bude jedan od ključnih faktora u velikom derbiju.

“Moji igrači imaju kvalitet i veliku želju za pobjedom. Vidjela se mirnoća tokom ove sedmice i potpuna koncentracija pred važan duel. Oni su zaslužili ovu euforiju. Spremni su za utakmicu, a mnogo nam znači i povratak Almedina Ziljkića koji je propustio gostovanje Širokom Brijegu. Nadam se da ćemo svi da se radujemo poslije sutrašnje utakmice”, rekao je Krunić.

Trener Borca poručio je da je zdravstveni bilten na visokom nivou, a neće moći da računa samo na suspendovane Sinišu Dujakovića i Marka Jovanovića. Meč na Gradskom stadionu na programu je sutra od 16.30 časova.    

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.