Odigrao odličan meč

Lejkersi "preko" Jokića do pobjede

  • 21.09.2020. 07:54

Nikola Jokić je odigrao novi nevjerovatnu partiju, ovoga puta u finalu zapada protiv Lejkersa u 2. meču serije, ali ni njegova serija od 11:0 na tri minuta do kraja u posljednjoj dionici nisu donijeli trijumf Nagetsima.

Trojkom uz zvuk sirene Entoni Dejvis je baš preko Nikole Jokića raspršio san Nagetsa o velikom preokretu.

Jokić poslije meča nije bio preterano raspoložen za priču. Novinare je interesovalo kakvo je raspoloženje u svlačionici poslije poraza na ovako težak način, ali je on rekao da se to i ranije dešavalo i da njegov tim mora da se bori, ako želi da bude u igri.

- Dešavalo se i prije, u seriji protiv Klipersa u 3. utakmici. Imali smo pobjedu u rukama, izgubili smo. Borili smo se, izgubili, ali mislim da smo igrali dobro. Većim tokom meča smo jurili prednost, vratili smo se ponovo, moramo da dignemo glave i spremimo se za naredni meč.

Opisao je i nesporazum u odbrani za posljednji napad, kada je Lejkersima ostalo 2 sekunde da upute šut, koji je na kraju ispaljen upravo preko Jokića, koji nije ni trebalo da čuva Dejvisa, pošto je čuvao izvođenje auta ispod koša.

- Mislili smo da će to biti Lebron. Došlo je do nekog nesporazuma u komunikaciji, mislim iskreno da sam ga dobro pokrio, bio sam gore, ali vidio sam kada je uputio šut da je dobro šutnuo, kao da sam osjetio da će ući. Veliki igrači prave velike šuteve.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина