Jednogodišnji ugovor

Majk Cirbes se vratio u Crvenu zvezdu!

  • 17.07.2018. 15:11

Majk Cirbes, njemački košarkaš, ponovo će nositi dres srpskog šampiona Crvene zvezde!

Maik Cirbes vraća se na Mali Kalemegdan, pošto je sa crveno-bijelima potpisao jednogodišnji ugovor.

Nijemac je poslije fantastične sezone u crveno-bijelom dresu otišao u Izrael, gdje je bez mnogo uspjeha nastupao za Makabi iz Tel Aviva.

Ubrzo zatim vratio se u domovinu, gdje je nastupao za njemački Bajern Minhen. Sa 'Bavarcima' Cirbes je prošle sezone osvojio titulu Njemačke, igrajući sa svojim bivšim saigračem iz Zvezde Stefanom Jovićem, kao i trenerom Dejanom Radonjićem. 

Povratkom njemačkog centra, Crvena zvezda je dobila dodatnu čvrstinu i kvalitet u reketu, ali i igrača kome kao strancu neće biti potrebna dodatna adaptacija, i koji zna šta značiti nositi dres crveno-bijelih. 

Majk je drugi centar koji pojačava bivšeg Evroligaša u ovom prelaskom roku, posle još jednog povratnika u ekipu Dušana Ristića. 

Njemački reprezentativac je sezone 2015/16 dominirao u reketima Zvezdinih protivnika, a statistika u regularnom dijelu sezone iznosila je 16,3 poena i 6,1 skok po meču. Crvena zvezda je te godine došla do najboljih osam ekipa Evrope, ali je stala pred neumoljivim moskvskim CSKA.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм