Nakon presude

Mamić u Tomislavgradu podnio zahtjev za izdavanje lične karte

  • 08.06.2018. 13:26

Bivši čelnik NK Dinama u četvrtak je kratko boravio u Tomislavgradu gdje je u prostorijama tamošnje policijske uprave podnio zahtjev za izdavanje lične karte, potvrđeno je iz PU Tomislavgrad.

Nakon boravka u prostorijama PU Tomislavgrad, Mamić se kratko zadržao u lokalnom ugostiteljskom objektu gdje se družio s građanima.

Inače, porodica Zdravka Mamića vuče porijeklo iz Zidina, mjesta pokraj Buškog jezera kod Tomislavgrada, gdje posjeduju porodičnu kuću koju je Zdravko, sa svojim rođacima iz Bjelovara, obnovio za stanovanje prije 19 godina.

Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravosnažno presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 miliona kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom budžetu od  12,2 miliona kuna te ih je osudio na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i po godina.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.