Kup BiH

Mikić oprezan pred revanš sa Slogom

  • 14.02.2020. 19:42

Rukometaši Sloge sigurno neće doći sa bijelom zastavom na revanš meč četvrtfinala Kupa BiH, i u sutrašnjoj utakmici ne smije da bude opuštanja.

Poručuju ovo iz Borac m:tela pred novi okršaj sa velikim rivalom. Trener Mirko Mikić nije bio zadovoljan partijom svojih momaka u prvom meču. Kako kaže pobjeda od jednog gola razlike od prije sedam dana ne mora ništa da znači, pogotovo što će Sloga igrati rasterećenije jer nemaju šta da izgube. Ipak, smatra da je njegov tim taj koji se pita u sutrašnjoj utakmici.

"Mi ćemo u meč ući kao da je prvenstveni, a ne kao da smo već odigrali prvo poluvrijeme prošle sedmice. Tako male prednosti lako se okrenu, dva loša napada i više nismo u prednosti. Ozbiljnost svakako mora da bude na visokom nivou. Moramo odigrati mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Odmah nakon prvog duela izjavio sam da nisam zadovoljan, jer smatram da je Sloga bila bolja od nas", rekao je Mikić.   

Borac će sutra biti jači za Marka Lukića. Mladi bek biće spreman za utakmicu, dok u sastavu ponovo neće biti Luke Kneževića. Lukić smatra da njegov tim ima kvalitet da prođe u polufinale, ali očekuje još jedan neizvjestan meč.

"Oni sigurno imaju dodatan motiv da odigraju dobro protiv nas jer dolaze sa rezultatom koji ih drži u igri. Sigurno da će igrači koji su prošle sezone nosili dres Borca imati i motiv više da se dokažu u Banjaluci", izjavio je Lukić. 

Utakmica je na programu sutra od 18 časova. Do početka drugog dijela prvenstva BiH ostalo je još sedam dana, a Borac će prvi meč odigrati naredne subote protiv Slobode u Tuzli.  
 

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.