Milutin Popović predsjednik Odbojkaškog saveza Srpske

  • 21.04.2021. 18:04

ISTOČNO SARAJEVO - Milutin Popović iz Modriče izabran je za predsjednika Odbojkaškog saveza Republike Srpske na izbornoj sjednici Skupštine ovog saveza koja je održana u Istočnom Sarajevu.

Za potpredsjednika Odbojkaškog saveza Republike Srpske izabran je Esad Omerhodžić iz Brčkog.

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Republike Srpske, osim predsjednika i potpredsjednika, čine NJegoš Vuković iz Gacka, Ivana Nikolić iz Rogatice, Slobodan Petrović iz Kotor Varoša, Milenko Ristić iz Lopara i Ivana Smrekić iz Foče.

U Nadzorni odbor ove organizacije izabrani su Gorica Duvnjak sa Pala, Željko Kerović iz Lopara i Slavica Slatinac iz Prnjavora.

Na jučerašnjem zasjedanju dosadašnji organi u Odbojkaškom savezu Republike Srpske razriješeni su zbog isteka mandata.

Novi organi u Odbojkaškom savezu Republike Srpske su izabrani za mandatni period do 2025. godine /predsjednik, potpredsjednik, Upravni i Nadzorni odbor/.

Skupština je razmatrala i jednoglasno prihvatila Program rada i aktivnosti u Odbojkaškom savezu Republike Srpske do 2025. godine. 

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм