Igokea dočekuje Krku

Mladi plejmejker dobio priliku na parketu

  • 24.10.2018. 19:57

Na startu sezone u ABA ligi povjerenje trenera Nenada Trajkovića dobio je mladi plejmejker Darko Talić. Ovaj 20-godišnjak koji je prošao Igokeinu školu iskoristio je minute i pokazao se u utakmicama protiv Budućnosti i Crvene zvezde, iako su obje otišle na stranu rivala. 

U Beogradu su prostor dobili godinu mlađi Aljoša Janković i 18-godišnji Dalibor Ilić. Naredna šansa za dokazivanje je domaća utakmica protiv Krke, gdje Aleksandrovčani računaju na pobjedu, iako momentum nije najbolji. 

"Ja sam tu da treniram i pomognem ekipi. Trener mi je pružio šansu i ja mu se zahvaljujem, kao i upravi kluba. Najbitnije je da tim dobija, ja se nadam da ću nastaviti sa dobrim igrama. Ukoliko budemo pobjeđivali, biće prilike za sve," rekao je Talić. 

Odlaskom tri Amerikanca, te povredama Vuka Radivojevića i Filipa Adamovića, trener Trajković je imao skraćenu rotaciju protiv Zvezde. Igokea je započela sezonu sa pobjedom i tri poraza, a kako naredne dvije utakmice igra na svom parketu, protiv Krke I FMP-a, navijači očekuju da njihov tim dođe na polovičan skor. Kadrovski problemi su i dalje tu, tako da neće biti lako protiv ekipe iz Novog Mesta koja je u prošlom kolu nadigrala Partizan.

"Igramo kući, a na svom parketu idemo na pobjedu protiv svih ekipa. Nadam se da će nas publika podržati, jer je Krka pokazala da je dobar tim i sigurno se neće predati u Laktašima," rekao je Talić.

Taliću ovo nisu prve utakmice u ABA ligi, jer je prije dvije godine dobio priliku da debituje u regionalnom takmičenju. Prošle sezone nastupao je za Kakanj, gdje je dobro igrao sve do povrede u završnici prvenstva BiH. Ti problemi su ostali iza njega, dobrim radom na treningu se dokazao i iskoristio priliku.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок