“Borik Nektar 2018”

Monting Teslić pobjednik 43. tradicionalnog turnira u malom fudbalu

  • 24.12.2018. 13:20

Najviše razloga za slavlje na tradicionalnom turniru u malom fudbalu imala je ekipa Monting Teslić, koja je bila bolja od RG Kafe 3:2. 

Na parketu Borika viđena je utakmica dostojna finala, a publika je mogla da uživa u svakom potezu igrača oba tima. Marko Perić sa dva gola vodio je Monting ka novom trijumfu, a u strijelce se upisao i Tales. Za poražene dvostruki strijelac bio je Ivanković.

"Odlična utakmica, atraktivna, dosta golova. Milsim da je publika mogla da uživa, a mi smo najzadovoljniji večeras. Čestitam protivničkoj ekipi koja je odigrala vrhunsku utakmicu. Imali su dosta šansi, nisu dali neke golove koje su možda trebali da daju, ali to je finale. Čestitam protivniku, ali i mojim saigračima", rekao je Marko Perić iz pobjedničke ekipe. 

"Loš početak i to je ono što se ne smije dešavati u ovakvim utakmicama, protiv ovakvih ekipa. Stvarno kvalitetna ekipa Montinga. Svaka im čast, kroz cijeli turnir su pokazali možda i najbolji fudbal. Mi našu karakterističnu igru, rizičnu. Mislim da smo i mi pobijedili da bi bilo zasluženo", kaže Srđan Ivanković iz ekipe RG Kafe.

Zasluženo se i publika vratila malom fudbalu, što posebno srećne čini organizatore. 43. po redu turnir dokazao je da je jedinstven brend ne samo Banjaluke već i RS. Zato stiže i visoka ocjena.

"To je ono što smo na početku najavljivali. Moramo vratiti publiku. Fudbalska publika je došla u dvoranu Borik i meni je drago što smo imali priliku da uživamo svi u tom spektaklu. Ja mislim da je ovo devetka. Ne bih olako davao desetku. Možemo još da unapređujemo sam turnir i oragnizaciju, ima prostora. Iskreno se nadam da će 44. turnir biti još bolji", kaže je Manojla Zrnić, direktor JUSC Borik. 

"Veći interes, veći broj ekipa. Možemo reći da je turnir opravdao očekivanja i da je ove godine pobudio veću pažnju. Traje već svojih 43 godine. Znači manifestacija koja se u gradu ustalila i očito ima svoju i publiku i interes, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić. 

Pobjedniku turnira pripala je novčana nagrada od 12 hiljada KM. U ostalim kategorijama titulu najboljih ponijele su ekipe Red Star Sport kod pjetlića, River Plate u konkurenciji pionira, Bakal kod kadeta I ekipa Garden u konkurenciji veterana. 

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)