Na parkingu ispred bara

Na proslavi svog rođendana; Upucan brat Kevina Duranta

  • 22.03.2019. 07:23

Američki mediji prenose da je usvojeni brat Kevina Duranta, Kliford Dikson (Clifford Dixon), upucan u Atlanti na svoj 32. rođendan.

U jednom baru u Atlanti, Kliford je slavio svoj 32. rođendan, žurku je promovisao na društvenim mrežama jer je i sam javna ličnost, a onda je došao kobni trenutak.

Američki mediji prenose da je upucan nekoliko puta na parkingu ispred bara, u jedan sat poslije ponoći.

Spasa mu nije bilo, ljekarima je preostalo samo da konstatuju smrt, a policija već traga za počiniocem. Za sada se samo zna da je u pitanju tamnoputi momak koji je nosio masku sa lobanjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We litty tonight @slloungeatl come catch the vibe

A post shared by Cliff Dixon (@cldtoon) on Mar 20, 2019 at 4:21pm PDT

Kako prenose mediji, Dikson i Durant su zajedno odrastali u Merilendu, Dikson je dvije godine odigrao i na koledžu Vestern Kentaki i bili su prilično bliski.

Bio je uvijek uz Duranta, koji je 2014. imao veliki bratski govor, kada je proglašen za MVP-ja.

"Ti me održavaš svakog dana, ima dana kada sam deprimiran poslije treninga ili meča, ali mi ti popraviš raspoloženje. Hvala ti, ne bih bio bez tebe tu gdje jesam, ovo je i tvoj trofej", poručio je tada Durant.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм