Virus korona sve više uzima maha

Nastavak NBA sezone pod znakom pitanja

  • 04.04.2020. 14:59

Zbog sve komplikovanije situacije u vezi sa virusom korona u SAD-u, čelnici NBA lige razmatraju mogućnost da sezona u najjačoj ligi svijeta uopšte ne bude nastavljena.

Informaciju je prenio novinar ESPN-a Brajan Vindhorst, iako su u prethodnom periodu stizale informacije o nastavku takmičenja, kada za to budu stvoreni uslovi. 

"Pričao sam sa obe strane i jasno da NBA razmišlja da potpuno okonča sezonu. Ne moraju to da urade odmah i trenutno drže sve opcije u opticaju. Uopšte se ne razgovara o potencijalnom nastavku. Pričaju o finansijskim posljedicama ako bi sezona bila otkazana", rekao je Vindhorst.

S obzirom da je SAD trenutno jedna od zemalja sa najvećim brojem oboljelih od Covida-19, jako je teško prognozirati kada bi sportisti ponovo mogli da se nađu na terenima, a trenutne prognoze govore da to neće biti skoro. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм