Stigli iz svih krajeva

Navijači već ispred stadiona Zvezde: Riječ "karta" čuje bukvalno na svakom metru

  • 18.09.2018. 16:11

Navijači iz cijele Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Švajcarske i ostalih dijelova Evrope već su počeli da se sakupljaju ispred i oko stadiona "Rajko Mitić", čak devet sati pre utakmice između fudbalera Crvene zvezde i Napolija u Ligi šampiona.

Kolika euforija vlada najbolje govori da mnogi nemaju ulaznice za meč, ali su i pored toga stigli u Beograd na najveći srpski stadion, javlja reporter Tanjuga sa lica mjesta.

Zato se riječ "karta" čuje bukvalno na svakom metru.

Među njima je i četvoročlana porodica iz Podgorice, Boro Bojić je sa suprugom i dvoje male djece – sinom i ćerkom.

"Nemamo kartu za Napoli, ali nadamo se da ćemo se nekako snaći. Došli smo prije četiri dana iz Podgorice, bili i na meču protiv Radnika... Nadamo se da ćemo imati sreće da nabavimo ulaznice", rekao je Bojić u izjavi Tanjugu.

On je prognozirao da će Zvezda pobediti sa 2:0, uz golove kapitena Vujadina Savića i Ričmonda Boaćija.

Među 50.000 srećnika utakmici će prisustvovati i dvojica navijača iz Bazela, koji su do ulaznice došli preko interneta i za njih čekali četiri sata.

"Dugo smo čekali, ali se na kraju isplatilo. Očekujem pobjedu od 2:1", kaže Manuel, a drug ga prekida da će čovjek odluke biti Boaći.

Naravno, tu je i veliki broj pristalica iz Republike Srpske, a na dvojicu njih ekipa Tanjuga je naletjela po izlasku iz klupske prodavnice sa kupljenim rekvizitima.

"Došli smo iz Gradiške, nabavili karte srećno i zato se osjećamo ispunjenima što imamo priliku da budemo dio spektakla", poručili su navijači, uz poruku da su optimisti i da vjeruju u pobjedu.

Na svakom koraku oko stadiona osjeća se duh Lige šampiona i velikog događaja, veliki broj redara je već angažovan, a tu su i oni koji su zaduženi da obave posljednje tehničke pripreme za utakmicu.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм