ABA liga

Nevjerovatan preokret Igokee: Od "-16" do ubjedljive pobjede

  • 20.01.2021. 18:51

Košarkaši Igokee savladali su Krku rezultatom 77: 64.

Nakon prvih 20 minuta utakmice ništa nije moglo da nasluti ubjedljivu pobjedu izabranika Dragana Bajića. Krka je igrala sjajno u prvom poluvremenu, pogodili su 11 trojki iz 19 pokušaja i na krilima Lapornika i Stipčevića otišli na pauzu sa +13 (47:34).

I počektak drugog dijela nije bio dobar po Igokeu. Krka pogađa još jednu trojku i odlazi na maksimalnih +16, ali od tog trenutka mijenjaju se stvari na terenu.

Igokea je popravila igru u odbrani, a iz dobre odbrane došli su lagani poeni kojim su se Igosi polako vraćali u meč, a do kraja treće dionice Igokea je i preuzela vođstvo (57:54).

Domaćin i posljednji dio igre nastavlja u istom ritmu te dolazi do dvocifrene predosti koju nisu ispustili do kraja meča. Igokea je u drugom poluvremenu prilima svega  17 poena.

Najefikasniji igrači Igokee bili su Jošilo sa 19, Karmajkl sa 12, dok su Fundić i Atić dodali po 10.

Krku je predvodio Stipčević sa 12 poena, dok su Lapornik i Škifič postigli po 11.

Igokea je ovim trijumfom stigla do 11 pobjede iz 14 utakmica, dok je Krka na skoru 5-8.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.