Šok u MMA svijetu

Nurmagomedov najavio penziju

  • 13.09.2019. 22:13

Šampion u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov, koji je nedavno upisao svoju 28. pobjedu nad Dastinom Poarijeom , planira upisati još jedan trijumf, stići do brojke 30-0 i završiti karijeru.

"Za Habiba je 30 borbi i isto toliko pobjeda dosta. A što se tiče posljednje odbrane titule, tu bismo naravno voljeli da se ta borba održi u Moskvi", rekao je Habibov otac Abdulmanap za ruski Tass. 

S druge strane, Konor Mekregor je već najavio da mu nije problem da se revanš sa Nurmagomedovim održi u Moskvi, ali je problem što mu ponestaje vremena, ako je najava Habibovog oca tačna.

Poslije Poarijea, Toni Ferguson je naredni izazivač Nurmagomedova, a njih dvojica su već nekoliko puta bili "u redu" za borbu, otkazivanu zbog raznih razloga.

"Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, kada Habib bude htio da se bori i ako Toni hoće borbu. On je sljedeći izazivač i ako iz bilo kog razloga Toni ne bude htio iskoristiti priliku ili ne bude htio da se bori u tom trenutku, onda ćemo vidjeti šta dalje. Konor jeste logičan izbor, a i mnogi navijači bi to voljeli da vide", rekao je Dejna Vajt , prvi čovjek UFC poslije UFC 242.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)