Poslije osam godina

Olimpijakos želi Teodosića ponovo u svojim redovima

  • 31.05.2019. 20:54

Miloš Teodosić još uvek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, a dok je tako, mediji će ga seliti iz kluba u klub. Pominjali su se CSKA, Efes, Đorđevićev Virtus je poslao ponudu, a sada je u trku ušao još jedan bivši klub kapitena reprezentacije Srbije.

Mediji u Grčkoj prenose da je Olimpijakos zainteresovan da poslije osam godina vrati u svoje redove odličnog plejmejkera. Vlasnici kluba iz Pireja su riješeni da sljedeće sezone imaju mnogo više uspjeha u Evroligi, a pored Teodosića, na meti su im Kostas Slukas iz Fenerbahčea i Kajl Hajnc iz CSKA.

Teodosić je bio član Olimpijakosa od 2007. do 2011. godine i sa pirejskim klubom je osvojio dva Kupa Grčke. Ako se sve kockice slože, odnosno ako se ostvari želja Olimpijakosa da sljedeće sezone igra u ABA ligi, a Teodosić se vrati u Atinu, jednog od najboljih evropskih plejmejkera bi mogli ponovo da gledamo u Beogradu.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.