Odbojkaški meč u "Boriku"

Osigurajte besplatnu ulaznicu za meč Srbije i Bugarske

  • 28.08.2018. 16:06

Banjaluku, 7. septembra očekuje odbojkaški spetakl. U dvorani "Borik" prijateljsku utakmicu odrigraće odbojkašice Srbije i Bugarske.

Ulaz je besplatan, ali će svi zainteresovani morati da rezervišu ulaznice za ovaj susret.

Organizacioni odbor objavio je i način trebovanja i podjele ulaznica za utakmicu:

1. Svi koji žele da trebuju ulaznice mogu to učiniti upućivanjem poruke elektronskom poštom na adresu osrs1993@gmail.com, najkasnije do 31.08.2018.godine, sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice.

2. Ulaznice mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou Republike Srpske, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti.

3. Odbojkaški savez Republike Srpske će Organizacionom odboru prezentirati iskazane potrebe, a Organizacioni odbor će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog broja odlučiti o broju ulaznica koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu.

4. Odobrene ulaznice bit će moguće prezeti u Sportskoj dvorani "Borik" 04. 05. i 06. septembra od 9.00 do 15.00 časova na biletarnici (VIP ulaz), isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti email. 

Ulaznice će se preuzimati u zatvorenoj koverti. 

Utakmice između Srbije i Bugarske, igra se u petak, 7.septembra, sa početkom u 17.00 časova. 
 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.